Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Karácsony előtt vettem a mostani gépem, akkor választhattam volna Pentium D-t (805) is, ami elriasztott tőlük: a melegedés és a nagy fogyasztás ( nameg amd fan vagyok
).
Nálam igen fontos a halk működés, most a gyári coolert használom, azt is minimumra leszabályozva egy Thermaltake XTunner-el.
X2 3800+ EE a maga 35wattos fogyasztásával és (gondolom) igen kicsi hőtermelésével tetszett meg.
Valószínű akkor marad mostani proci, X2-t túlságosan nem hajtanám meg, amire alap dolog lenne a két mag addigra biztos olyanom lesz
Még valami.
AMD chipsetes alaplapok milyenre sikerültek Asuséknak? Megéri Asus AMD chipsetes lapot venni?
Mindenképpen AMDs lapot szeretnék venni, és a terv az, hogy maradok Asusnál.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Gigabyte X570S Aorus Elite AX eladó
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest