- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
04ahgy
üzenetére
Kösz megnézem!
Memtestnek volt hibás rilíze, azóta használtam vagy a Goldmem-et vagy pedig magát a gépet valós alkalmazásokban nézegettem.
Azóta 1 modullal megy frankón a gép, viszont valamelyik update nem szeret feltelepedni valami miatt. Ha nem csinál hülyeséget, akkor megnézem a másik modullal is ugyanebben a ramfoglalatban és a "jónak" vélt ramot a másik foglalatokban. Lehet hogy maga a modul is jó lesz, csak a DC-t nem szereti, majd kiderül. Remélem nem a prociban szállt el valami az IMC körül itt is.
Blendet jó, hogy megemlítetted, mert az yCruncher után még talán az volt az a program ami használható ramhibák és északi híd hiba detektálására.
Előző viszont nem indul a gépen.
Decemberi gépet még használja a gazdája, nem tudja nélkülözni, remélem kis idő múlva lesz némi "szabadideje" a gépnek és visszaküldöm a procit garanciába. Szerintem a Sandy Bridge IMC-je hibás. 1 modullal használja a gépet, így működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi