- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Leszedtem. Eleve azzal megy, mert egy állat vagyok és mindig mindent szarrá frissítek.
Mercutio_: Mi a bajod a honlappal, he? Nagyon színvonalas, csak néha kínaiul kezd el kommunikálni. Te nem tudsz kínaiul?
Hisz 20 éven belül ez lesz a diplomácia hivatalos nyelve...
No, Herr Z azt mondta 3300-3400-at tudnak ezek alapfeszen. Ezért mindenféle feszültség értéket visszavettem alapra, a ramot sem féltettem, 1.8 V-on nem volt gondja a DDR800-zal 4-4-4-12-ben. 3300 Mhz-en járattam továbbra is. 5 perc Orthos ugyan nem jelent semmit, de előtte csak 1-2 percig volt stabil, sztem túlfeszeltem csak nem tudom mit feszeltem túl...
Mindegy, hagyom kicsit menni, közben tévézek, addig írhatna valaki egy progit ami végre normálisan írja ki a hőmérséklet értékeket...
HT 4x-es, igen. Drop szerintem nincs, úgy láttam csöpp túlfeszt kap, de felteszem a CPU-Z-t és nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest