Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Azt tudtam eddig is mit érdemes venni és mit nem, azzal viszont újat mondtál, hogy a 667es ramokon 800as chip volt. Épp ezért akarok 9-1000mhz környéki ramfrekit elérni, mivel a 939-es kistestvérek ezzel nem igazán tudnak mit kezdeni
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.
Most nézegettem, jönnek a 65nm-es athlonok, jövőre meg már majdnem biztos hogy a 2 magos semik is, úh nem tervezgetek tovább..jövő nyáron ha nem megyek kűfődre melózni, akkor kezdek újra tervezni
Gondolom addigra értelmesebb int.vga-s lapok is kijönnek, mint pl az x700as..én vga-ra addig nem akarok költeni mig nincs olyan game ami 20 percnél tovább leköt, az utsó ilyen az mw volt, az meg mx440en is ment
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.