- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Azt tudtam eddig is mit érdemes venni és mit nem, azzal viszont újat mondtál, hogy a 667es ramokon 800as chip volt. Épp ezért akarok 9-1000mhz környéki ramfrekit elérni, mivel a 939-es kistestvérek ezzel nem igazán tudnak mit kezdeni
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.
Most nézegettem, jönnek a 65nm-es athlonok, jövőre meg már majdnem biztos hogy a 2 magos semik is, úh nem tervezgetek tovább..jövő nyáron ha nem megyek kűfődre melózni, akkor kezdek újra tervezni
Gondolom addigra értelmesebb int.vga-s lapok is kijönnek, mint pl az x700as..én vga-ra addig nem akarok költeni mig nincs olyan game ami 20 percnél tovább leköt, az utsó ilyen az mw volt, az meg mx440en is ment
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.