Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Azt tudtam eddig is mit érdemes venni és mit nem, azzal viszont újat mondtál, hogy a 667es ramokon 800as chip volt. Épp ezért akarok 9-1000mhz környéki ramfrekit elérni, mivel a 939-es kistestvérek ezzel nem igazán tudnak mit kezdeni
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.
Most nézegettem, jönnek a 65nm-es athlonok, jövőre meg már majdnem biztos hogy a 2 magos semik is, úh nem tervezgetek tovább..jövő nyáron ha nem megyek kűfődre melózni, akkor kezdek újra tervezni
Gondolom addigra értelmesebb int.vga-s lapok is kijönnek, mint pl az x700as..én vga-ra addig nem akarok költeni mig nincs olyan game ami 20 percnél tovább leköt, az utsó ilyen az mw volt, az meg mx440en is ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Milyen monitort vegyek?
- Kés topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.