- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo13
csendes tag
Szia.
Én egy MSI 915G-Combo lapot vettem. (4 Sata, 6 Pata, 7.1 audió, Gigabit Lan, Vga)
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=604
3.0Ghz P4 full, 2*512 Geil Value Ram, egyenlőre alaplapi vga, bővités tervben.
Tapasztalataim: stabil, tunningot nem próbáltam. Alaplapi vga: Doom3 egy kicsit szaggat de elmegy.
Ha másra is kiváncsi vagy akkor utánnanézek. -
-Jackson-
őstag
szerintem akkor érné meg, ha megvan az elegendő tőke a teljes átálláshoz (775+ddr2+pci-e vga). különben én félmegoldásnak tartom. kis plusz rammal és egy jó agp-s vga-val még jódarabig életképes a jelenlegi konfigod, és egyben is könnyebb lesz szerintem elpasszolni, amikor átállsz az újra.
-
Gorneck
legenda
Na ez az a pont ahol nem mondok semmit! A jelenlegi konfigod megérdemelne egy rendes videokarit, feltéve ha szereted az új játékokat főleg az fps-eket! Ha mégis veszel akkor várd meg a sli-os deszkákat vagy már az ati-ra kihegyezetteket szintén dual vidokaris lapokat!
ui: ha érdemes lenne váltani konfigot akkor már megtettem volna, de nincs értelme! -
-Jackson-
őstag
lapot sajnos nem tudok ajánlani, mivel nem ismerem őket, de egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmedet, ez pedig a 2*512 ram
szerk.: most nézem, gondolom a mostani ramjaidat pakolnád bele. nemtudod lappal, procival együtt eladni? 775-ösök nem ddr2-esek, vagy nem mind?512 mindenféleképpen kevés szerintem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest