Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném!
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?