- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Keychron egerek bemutatója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- VR topik
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan infók érdekelnének inkább hogy mi a hatékony haladás.
Nem arra gondolok hogymi a legjobb kocsi hanem pl hogy mivel lehet hatékonyan szintet növelni.
Mert most az is sokat segítene ha kioldanám azt a kereket ami jobban megy a sárba.
De ahhoz level up kell.
Mondta a játék hogy ne maradjak az első mapon, és bár nem szeretem az ilyet de át fogok menni a többire is csinálni pár küldit meg mondjuk kilátókat keresni.Most azzal b#szta az időt hogy találtam egy helyet ahol van cement tégla és stb, és onnan hoztam egy utánfutós scouttal anyagot. Azért azzal mert arra már tudtam olyan kereket rakni ami mudba good fokozatu, és így át tudtam cibálni a rengeteg sáron a célig.
Eddig nagyon tetszik a játék, és hogy legyen viszonyitási alap hogy mennyire nem szoktam autós játékokkql játszani, legutőbb amit végigjátszottam autós játékot az a Most wanted volt még akkoriban mikor megjelent.
De ez a snowrunner nem verseny és még nehéz is és máshogy mint azok. Úgy tűnik ez a receptje hogy én megint vezetni akarjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Suzuki topik
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Keychron egerek bemutatója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest