Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan infók érdekelnének inkább hogy mi a hatékony haladás.
Nem arra gondolok hogymi a legjobb kocsi hanem pl hogy mivel lehet hatékonyan szintet növelni.
Mert most az is sokat segítene ha kioldanám azt a kereket ami jobban megy a sárba.
De ahhoz level up kell.
Mondta a játék hogy ne maradjak az első mapon, és bár nem szeretem az ilyet de át fogok menni a többire is csinálni pár küldit meg mondjuk kilátókat keresni.Most azzal b#szta az időt hogy találtam egy helyet ahol van cement tégla és stb, és onnan hoztam egy utánfutós scouttal anyagot. Azért azzal mert arra már tudtam olyan kereket rakni ami mudba good fokozatu, és így át tudtam cibálni a rengeteg sáron a célig.
Eddig nagyon tetszik a játék, és hogy legyen viszonyitási alap hogy mennyire nem szoktam autós játékokkql játszani, legutőbb amit végigjátszottam autós játékot az a Most wanted volt még akkoriban mikor megjelent.
De ez a snowrunner nem verseny és még nehéz is és máshogy mint azok. Úgy tűnik ez a receptje hogy én megint vezetni akarjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest