Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Azt írja, de a gyerekhez is kizárólag úgy tudok csatlakozni, hogy eleve "barátok" vagyunk a steamen, indít egy multit, akkor én a játékot elindítva főmenüben nyomok egy shift+tab ot, ezzel bejön a steames felület ahol pont azt látom, hogy "az egyik barátom meghívott, hogy játszak vele snowrunnert" -> csatlakozás gomb -> elkezdi keresni a sessiont.
Játékban co-op menüben keresgél és esetleg berak másvalakihez, de leginkább senkihez. Itt vagyunk egy lanon a házban, habárugyan nem foglalkoztam vele, hogy bármilyen portot megnyissak. De mivel máshová berak így gondolom nincs nagy vész a hálózati beállításaimban. Meg steamen keresztül gond nélkül játszunk.
De ha tudtok rá receptet megnyitom a portot. Upnp egyébként be van kapcsolva.
Továbbiakban nagyon jó lenne egy full kézi váltó, én inkább mudrunneres vagyok emiatt. Csak azt már keresztbe kasul kijátszottuk hardcore. Itt snowrunnerben van feladat bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest