Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Nincs köze hozzá, mert nem szoktam letenni tálcára.
Olyan mintha a kormányaink pedálja mondjuk két bit vagy bájt között "rezegne" és akkor nem engedi az egeret használni, mert ha a kormányt mozdítjuk, az élvez prioritást.. tehát mindkét gépünkön egyformán idegesítő. És minden egyes function belépéskor, ez így agyrém is lehetne, de nem úgy fogjuk fel. Mostanában jöttem rá, hogyha megtekergetem a kormányt mikor már beléptem a function menübe, akkor enged kattintani az ikonokra.
És természetesen nem azért van, mert az egérrel nézelődős módban maradnék.A másik a nézelődős mód. Kívülről nézem a teherautóm, és minden egyes kanyarodás után fordítanom kell egérrel a képen, hogy pont hátulról lássam, mert egy kicsit elmegy a nézet.
Van erre valami opció a menüben? Steamesek a játékok egyébként.
-
Gyöször
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Kössz! Mondom tovább. Játszunk és ha be kell lépni a finctions menübe, akkor legtöbbször nem lehet kattintani semmire. Tekergetni kell a kormányt és akkor villognak az ikonok a kormány és a billentyűzet gombjai közt akkor úgy ahogy sikerül. (nekem logi g29van váltóval, gyerek nem szereti a force feedbackot neki egy logi vibeation feedback vagy mi)
Van valami megoldás ezt használhatóbbá tenni? Néha a térkép is megkergül és ugrál az egerem vissza a kocsimhoz.
-
Gyöször
senior tag
Helló! Én egy másik kakasos ikon vagyok.

Játszunk a gyerekkel snowrunnert (mud-ot végigtoltuk) ez elég kiábrándító, hogy csak automata váltó van. Én a G29el nagyon szerettem a mudban váltogatni.Más. Multiplayerben én vagyok a vendég, a gyerek a host. Ha én veszek egy pótkocsit, akkor kilépés után annak pápá van, legközelebb már nem lesz a térképen.. Ha kell valami pótkocsit venni, akkor kilépés előtt el kell adnom.
Illetve ha kilépek akkor visszalépéskor a garázsból indulok, nem leszek ott a térképen, ahol abbahagytam a játékot.
A gyerek pótjai megmaradnak, meg a teheratói is, szétdobálva a térképen ahol hagyta.Ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest