Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fant0mi
    őstag

Még nem volt időm, de nagyon szimpatikus a 2 új teherautó, lehet végre az orosz vonalon túl is lesz értelmezhető alternatíva - bár én eddig is használtam azokat, csak hát a többség iszonyatos benzintemető, nagyon kicsi tankkal.

Azt másnál is csinálja néha, hogy elfelejti a season passt a játék? PCn megvan a year 3 kiadás, tehát abban benne van minden, meg vettem pár autós kieget, de van, hogy belépek és valamelyik pályán ott a lila lakat. Xboxon megvan a GP alapjáték + oda megvettem a Season Pass 3-at, de ott is néha úgy indul, hogy nem elérhetőek a cuccok. Aztán kilépek, belépek és max 2-3 indítás után megint jó. :F

Egyébként tök jó offmeta járművekkel is menni, egyik délután gyerkőccel multiban "szenvedtünk" jó 1,5 órát pár szinte stock Hummerekkel- baromi jó hangja van -, próbáltuk az upgrade-eket kiszedni Alaskában. Jól szórakoztunk miközben dagonyáztunk és egymásba kapaszkodtunk. Persze az egész lerendezhető lett volna egy jó 10 perc alatt, ha kihozom a fullos tatarint, de ez többet ért. :B

A Kenworth kamiont tegnap összeszedtem. A középső motor van meg hozzá, a legjobb motor is rajta van az új mapon, de ahhoz hidat kéne javítani. Nincs hangulatom hozzá.
    Na szóval elvittem Amurba. Hegyen felfele csak lendületből. Ha megállsz, csak rezegnek a kerekek. Szóval nagyon kéne a legjobb motor bele. Nehéz a gép, mint a sár. Viszont simán tudja a 3-as plató plusz kisdarut. Nincs még egy ilyen. Vagy ami még szuper, hogy tudja a 1800-as üzemanyag tartály plusz magas nyereg kombót. Kimegy így a világból. Vagyis kimenne, ha meglenne a legjobb motor.

Szuper az új nagydaru is, felemel egy kamiont is. Csak jól megül tőle a kamion, kétszer olyan nehéz, mint a sárga orosz nagydaru. A Mastodonra, az 5600TS-re és az Azov7-re tehető még fel.

Új hozzászólás Aktív témák