Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Jah,h a texturak es a kornyezet, nah az ilyen volt es lesz is mert tekergetik azt ossze vissza,de jo sose lesz.(mert nem konzolra fejlesztik a butak......pedig sztem sokkal tobben jatszuk konzolon ,mint pc-n.
) En ezt mar megszoktam,de az elottem termo szinte lekuzdhetettlen sziklaktol azert csuklik a jo edes anyukajuk. 
Reszemrol sokkal nagyobb baj,h adnak egy cat rakodogepet(teszt utan) es kb hasznalhatatan mert menu almenu es mukodes az elerese es vagy mozogsz vagy rakodsz....jon javitas,igy mar picit jobb,de messze nem az igazi.Funktion es 3szog adhatna a menujet,de az most megmutatja az auto seruleset ami tenyleg nagyon kello,hasznos es hasznalt dolog.
Vagy r1 es 3szog ,de barmi mas mint a mostani....ugyan ez a radarkocsi ,stb. Nincs raklap az aruk alatt es ahol van az is keves es sulyuk sincs, igy Cat-el igy vicc rakodni menutol fuggetlenul. Nincs fek a potokon igy lejton lefele csodas elmeny mikor teli fekkel letol a gcibe es megborit.A pot ugy csapkod az ember mogott temponal a kanyarokban,h az mar vicccccc es 0 menetstabilitas nincs leprogramozva hozza.
A darukon nincs lampa(mud-tudja kalcsolhatoan)
stb,stb,stb
De pl a sarga villogo az kapott kulon on-off lehetoseget.

Sokkal tobb es jobb is lehetne ez a jatek ha masok tesztelnek nem ilyen GW faxkalap OMG hgyerek aki sztem ki sem jatszotta a jatekot,de OMG OMG az megy. Nezetseg ,penz az van,de esz az vajmi keves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) En ezt mar megszoktam,de az elottem termo szinte lekuzdhetettlen sziklaktol azert csuklik a jo edes anyukajuk. 
Vagy r1 es 3szog ,de barmi mas mint a mostani....ugyan ez a radarkocsi ,stb. Nincs raklap az aruk alatt es ahol van az is keves es sulyuk sincs, igy Cat-el igy vicc rakodni menutol fuggetlenul. Nincs fek a potokon igy lejton lefele csodas elmeny mikor teli fekkel letol a gcibe es megborit.A pot ugy csapkod az ember mogott temponal a kanyarokban,h az mar vicccccc es 0 menetstabilitas nincs leprogramozva hozza.