Új hozzászólás Aktív témák
-
mate89
csendes tag
Hali mindenkinek!
Lenne egy nagy problémám. Én is egy ilyen típusú készüléket vettem és szeretném összekötni a gépemmel, vmint a laptopon is szeretném wirellesen fogni a netet. Mindent összedugtam és megy az internet mind a két gépen de a laptopon csak lanon keresztül tudtam megoldani, de én wirellesen szeretném fogni a netet, de vhogy nemtom megoldani. A laptopban van egy beépített wirelles és ezt nemtom működésbe hozni. Feltelepitettem a laptophoz adott 802.11bg(BroadCom)-ot de vhogy nem tudom müködésbe hozni mert van az oldalán egy kék gomb és annak megnyomásával kéne müködésbe hoznom, de amikor megnyomom nem történik semmi. Mit ronthattam el? Talán a laptopra is fel kellene tennem az SMC drivert?
Valaki pls segítsen!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged