Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Csabee. #1872 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ahogy pgsmafc-nek címzett hsz.-omban is olvasható.
(#1874) kali
"Jáájjjj", hát hol vontam én kétségbe, amit írtál?!
Lehet, hogy a routerekhez hülye vagyok, de értelmezési gondjaim nem nekem vannak.
Viccet és iróniát félretéve, valószínűleg félreértettél... amolyan "meglepettségből" írtam a procis dolgot.
-
tibz03
őstag
válasz
forrest85 #1866 üzenetére
Tudom, ilyenkor mindig kihúzom-visszadugom, csak elég kényelmetlen, mert másik szobában van a router. Bár most úgy tapasztaltam, hogy ha először leállítom a torrenteket a µTorrent-ben (és nem pedig rögtön kilépek belőle!), akkor nincs gond.
Egyébként nem hiszem, hogy a kondik lennének a probléma okozói, mert szinte mindenkinél ezt csinálja a router.
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Beszeretem egy ilyen (SMCWBR14-G2, 752.8576, firmware: 1.09) router-t használtan, egyelőre nincs vele gond, bár még csak 1 gép megy róla.
Viszont lenne egy pár kérdésem:1. A tűzfalát mindenképp érdemes bekapcsolni? Nem elég, ha a rá csatlakozott gépeken van tűzfal? Mire jó ez, hogy a routeren is van tűzfal? (Nyilván hülye kérdés, de nem vagyok egy hálózati zseni
)
2. Az uTorrent-ben beállított port tesztelésekor ezt az üzenetet kapom:
An error has occurred!
Port 36653 does not appear to be open.
Viszont a routeren a tűzfal ki van kapcsolva. Akkor miért van lezárva ez a port? Valahol külön meg kéne nyitnom, vagy mit kell tennem?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest