Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ahogy pgsmafc-nek címzett hsz.-omban is olvasható.
(#1874) kali
"Jáájjjj", hát hol vontam én kétségbe, amit írtál?!
Lehet, hogy a routerekhez hülye vagyok, de értelmezési gondjaim nem nekem vannak.
Viccet és iróniát félretéve, valószínűleg félreértettél... amolyan "meglepettségből" írtam a procis dolgot. 
-
tibz03
őstag
válasz
forrest85
üzenetére
Tudom, ilyenkor mindig kihúzom-visszadugom, csak elég kényelmetlen, mert másik szobában van a router. Bár most úgy tapasztaltam, hogy ha először leállítom a torrenteket a µTorrent-ben (és nem pedig rögtön kilépek belőle!), akkor nincs gond.
Egyébként nem hiszem, hogy a kondik lennének a probléma okozói, mert szinte mindenkinél ezt csinálja a router.
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Beszeretem egy ilyen (SMCWBR14-G2, 752.8576, firmware: 1.09) router-t használtan, egyelőre nincs vele gond, bár még csak 1 gép megy róla.
Viszont lenne egy pár kérdésem:1. A tűzfalát mindenképp érdemes bekapcsolni? Nem elég, ha a rá csatlakozott gépeken van tűzfal? Mire jó ez, hogy a routeren is van tűzfal? (Nyilván hülye kérdés, de nem vagyok egy hálózati zseni
)2. Az uTorrent-ben beállított port tesztelésekor ezt az üzenetet kapom:
An error has occurred!
Port 36653 does not appear to be open.
Viszont a routeren a tűzfal ki van kapcsolva. Akkor miért van lezárva ez a port? Valahol külön meg kéne nyitnom, vagy mit kell tennem?

Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet, hogy a routerekhez hülye vagyok, de értelmezési gondjaim nem nekem vannak.
Viccet és iróniát félretéve, valószínűleg félreértettél... amolyan "meglepettségből" írtam a procis dolgot.