- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
Új hozzászólás Aktív témák
-
expression
csendes tag
a két gép nem látja egymást
Egyébként eddig jó volt, azóta csinálja azthiszem amióta kipróbáltam az erd commander live windowst és hagytam konfigurálni rajta a hálózatot és ezen a live windowson viszont még most is megy a net csak normál windowson nem.Biztos valamit elállított a normál windowson, de mit? -
expression
csendes tag
Sziasztok
Nekem lenne egy problémám:nekem is smcwbr14g2es(1.6 firmware) routerem van, 2 gépre van elosztva az internet(egy wlanos és egy normál hálokábeles) és a normál hálókábelesen nem megy a net(a másikkal semmi baj) a router kimutatja hogy rá van csatlakozva a gép de még az admin felület sem jön be
remélem tudtok segíteni köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Far Cry Primal
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest