- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
Áhh... úgy sz&r, ahogy van.
Jelenleg a másik 3 gép egy ősöreg routerről kapja a netet. Az SMC-ről csak az én asztali gépem van kábellel, illetve a laptopom wifin keresztül csatlakozva. Kizárólag, csak browsolgatok és néha egy szálon az explorer saját letöltőjével letöltök. (mondjuk rapidshare) Torrent, dc meg satöbbi ilyen marhaságok nálam nem játszanak. Mégcsak a flashgetet sem használom.
Így is levág néha böngészés közben. Mondjuk így észre sem veszem, csak ha nem nyúlok 5-10 percig a géphez és utána akarok megnyitni egy weboldalt, akkor sokszor kiteszi az ablakot, hogy ''jelenleg nincs internetkapcsolata''. Ha rányomok az újra gombra, akkor megy mint a veszedelem. 6 éves chellos pályafutásom során az öreg routert használva, eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen windows üzenet.
Konklúzió: Ilyen routert csak az vegyen, aki közgyógyra kapja az andaxint, vagy a sanaxot. Különben egyhavi nyugtató árából profi routert vehetne. -
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Balage76 #1074 üzenetére
Noh ide is becopyzom, amit a HWSW-n írtam pár napja.
Te Balage76 a Dlink az tutkóra műxik? Mert akkor lehet, hogy veszek egy olyant.
Lekaparom a falat emiatt a router miatt. lehet, hogy holnap megy vissza a CHS-be. Csak azt nem tudom, hogy mit hozassak helyette. Akár rá is fizetnék, de mostmár piszok tanácstalan vagyok.
Kölök torrentezik ezerrel. Valszeg emiatt dobál le a netről ez a csuda. Ugyanakkor a 4 éves gagyi Target router viszi a cuccot, mint az állat.
Szóva leírom a felállást:
Öreg ezeréves routeren minden baj nélkül ment a háló 4 gépen. Csakhogy vettem egy laptopot és a kölök kapott egy PS2-őt és gondoltam beszerzek egy SMCWBR14-G2-őt, ami kiszolgálná a 4 gépet UTP-n és az én laptopomat Wireless. A régi routert meg bekötém a gyerek gépe elé és így a PS2-ővel is tudna hálón játszani. Minden megy is pöpecül egy darabig, majd a kölköt elkezdi ledobálni az online játékról és az MSN-ről, az asszonyt meg a jójátékról. Most visszakötöttem 3 gépet az öreg routerbe és a 4. LAN portjáról hajtom az SMC WAN portját. Arról az én gépemet és plusz a laptopot wifin. De így a kölöknek nincs routere.
Kurva nehéz megmagyarázni neki, hogy bazze ne torrentezzé egyszerre ezer ágon, miközben nyomulsz online játékban és MSN-ezel! Asszongya basszam ki a szuper smc wifi routert a kukába, ha ennyit sem bír, amikor az öreg ketyere vígan viszi mindezt. Jahno kartács, hogy van ez a sessonökkel. SMC nem viszi, Target meg hasítja?
Ha valakinek kell egy ilyen szar az igyekezzen, mert mingyá repül ki az ablakon. Nem hallgatom tovább az asszony meg a kölök sirámait, hogy levágja őket a net.
Kéne tanács, hogy milyen wifi routert vegyek, ami nem dobál le. Akár kicsit drágábban is de szakadás nélkül menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged