- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új GeForce driver
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh0211
csendes tag
Én mindent Rommel6600 leírásai alapján csináltam. A lényeg, hogy a LAN settings-nél a dhcp server engedélyezve és a dhcp ip addres pool-nál a lease time forever. A NAT beállítsoknál a virtual server-nél nyiss két portot. A port számát kiolvashatod az utorrentből.
Kell a géped ip címe (amit a router kioszt neki, a gépeken az automatikus kiosztás engedélyezve van) 1 TCP 1UDP, LAN port és public port ugyanaz, engedélyezni és az add gombot megnyomni. Nekem így működik adsl-el. Él még a mikrós(Anet) előfizetésem is, de annál soha nem lehetek aktív, mert a kapcsolatom egy csomó eszközön(getway, switch, hub, router(nem a saját), proxy szerver) megy kersztül és ezekhez én nem férek hozzá, így nem tudok portot sem nyitni rajtuk. De az adsl-leln ugyan úgy megy minden routeren keresztül nekem, mint anélkül. Bár én nem használok MSN-t, nem játszom online, és semmilyen ip telefont még nem próbáltam a routeren keresztül. És kábeltv-s tapasztalatom sincs.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest