- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh0211
csendes tag
Én mindent Rommel6600 leírásai alapján csináltam. A lényeg, hogy a LAN settings-nél a dhcp server engedélyezve és a dhcp ip addres pool-nál a lease time forever. A NAT beállítsoknál a virtual server-nél nyiss két portot. A port számát kiolvashatod az utorrentből.
Kell a géped ip címe (amit a router kioszt neki, a gépeken az automatikus kiosztás engedélyezve van) 1 TCP 1UDP, LAN port és public port ugyanaz, engedélyezni és az add gombot megnyomni. Nekem így működik adsl-el. Él még a mikrós(Anet) előfizetésem is, de annál soha nem lehetek aktív, mert a kapcsolatom egy csomó eszközön(getway, switch, hub, router(nem a saját), proxy szerver) megy kersztül és ezekhez én nem férek hozzá, így nem tudok portot sem nyitni rajtuk. De az adsl-leln ugyan úgy megy minden routeren keresztül nekem, mint anélkül. Bár én nem használok MSN-t, nem játszom online, és semmilyen ip telefont még nem próbáltam a routeren keresztül. És kábeltv-s tapasztalatom sincs.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Magisk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged