- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Tényleg érthetetlen ennek a routernek a működése. Nekem a múlt hét közepén. Sorba elkezdett fagyni. Nem állítottam át semmit, reggel óta ment a gép torrent is ment, erre délután 5-kor csontra fagyott a router, semmi nem volt webes felület sem. Reset újraindul megy, 4 perc után csontra fagy, és így tovább. Aztán rájöttem, hogy ha elindítom a torrentet attól fagy pár perc múlva, csakhogy ugyanígy ment a torrent addig 2 hétig... és akor semmi baj nem volt.
kb 10-szer újraindítottam állítgattam, semmi eredmény. Aztán factory defaults, úgyis fagyott, beállítottam mindent ahogy addig volt, úgyis fagyott ezután 5 ször újraindítottam, és aztán nem fagyott, és most 1 hete hibátlanul megy
Aztán meg régebben a dhcp lease time foreveren volt. De ha újraindult a router (áramszünet), akkor az ip-ket elfelejtette, és érkezési sorrenben kapták a gépek újra az ip-t. Ez elég gáz volt, mert emiatt egy olyan gép volt dmz-be aminek nem kéne, mert az én ip-met kapta meg, amin a dmz volt. Na és a fagyós dolog után one day-re állítottam a lease time-t. És most mind2 gép mindíg ugyanazt az ip-t kapja, reset után isfogalmam sincs miért, de jólvan. Full kiszámíthatatlan ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Új pc házak! Kèszleten!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest