Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
Szevasztok!
Nem rég vásároltam egy SMC SMCWBR14-G2 típusú routert és ha használom a DC-t akkor összeomlik az egész hálózat. Hálózati kapcsolt van, de egy gramm bit sem hajlandó rajta közlekedni. A DC működik, de hiába korlátozom le a feltöltést, hogy tudjak közben netezni halott az egész és miután kilépek a DC-ből és újra elindítom már nem hajlandó működni. Csak akkor javul meg ha áramtalanítással újraindítom a routert. A firmware nem lehet a hiba oka mert már frissítettem. Meg szokott olyat is csinálni, hogy ha viszonylag probléma mentesen működik akkor egyszercsak oldal nézegetés közben megáll ilyenkor pedig várnom kell egy kicsit frissíteni vagy újrarámenni az oldalra és akkor behozza. Elötte egy Surecom EP-4904SX eszközöm volt és azzal nem volt ilyen probléma, csak azért cseréltem le mert ebben nem volt Wireless. De már kezdem megbánni.Mi lehet a gond? Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest