Aktív témák
-
Teljesen felesleges volt új topikot nyitni. A Melyik tápegységet vegyem? című rovatban biztos hogy fognak neked segíteni, ha megkéred őket.
400W-os Codegen egy darab 8600GT-t is nehezen bír el (nemhogy kettőt)... Mellé még egy szép kis C2D proci, két-három darab winchester és a tápod és az egész konfig el is füstölt... Ennyit a Codegenről... Irodába megfelel, de nem játékgépek alá való táp.
Most látom a konfigod. Bele ne tedd a Codegen tápot!!! Inkább kérdezd meg először a szakikat az említett topikban!
-
fantom86
csendes tag
Heló!
Itt megbeszélhetnénk, hogy egy SLI-s rendszerhez ki milyen tápot javasol. Kerestem, de ilyen fórumtémát nem találtam. Nekem van két 8600GT-m és az a kérdésem, hogy egy Codegen 400 W-os táppal merjem-e hajtani. Vagy ki milyen másik tápot javasol SLI-hez?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- World of Warships
- Interactive Brokers társalgó
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Alkatrész Tápegységesk
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest