Új hozzászólás Aktív témák
-
macsek
tag
Ha vissza rakom masterbe akkor nem fog menni dvd rom sem pedig a vinyó mert mind a kettő masteren lesz.
A javitó konzolt meg csak a a telepito cd-rol lehet elérni nem? vagy másképp is ? -
macsek
tag
Akkor ezek szerinte ezt az xp-t már nem lehet megmenteni?
-
macsek
tag
Hol kapok ilyen átalakitót?
más megoldás?
a slave-n nem lehet e win-t javitani? -
macsek
tag
Sziasztok az alábbiban kérnék segítséget.
Adott egy laptop amelyben a barátom a dvd firmware frissités után a dvd áttért masterre és ezért össze akadt a vinyóval. Én a vinyót átraktam slavre de onnan nem akar bootolni. aztán dvd ki és masterről sem bútol a vinyó csak tölti az xp-t. valószinűleg meg sérült. Hogy tudom ezen dolgokat orvosolni?
dosban probáltam vissza flashalni a dvd nem sok sikerrel.
A winyón meg fontos adatok vannak! HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spotify
- További aktív témák...
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest