Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz doc #697 üzenetére

a lilonak semmilyen parametert nem kell beallitani, jo az anelkul is

Nem tudtam, gondoltam ez is valami finnyás jószág. :)

a 'Linux 3'-at meg nem veletlenul irtam, ha ugyanaz lenne mint a sima enter akkor miert mondtam volna?

Meguntad a hülyeségem és kitolásból. :DDD

Összetett:
    a felbontasod persze hogy nem jo, tegnap mar megbeszeltuk hogy a videokartya driveret kell beallitani.

a telepito szerintem teljesen egyszeru, lepesrol lepesre vegigvezet, annyi a kulonbseg egy ubuntu-stilusu telepiteshez kepest, hogy nem grafikus a felulet, es tobb mindenbe beleszolhatsz, de lenyegeben enter-enter az a egész.

Jó jó ,persze enter enter ,de észlelhetné a hardverek környezetét és beállíthatna egy alap konfigurácíót nekik és ha majd nem tetszik a felhasználónak akkor az majd beállítsa magának tetsző módon.
    pl. ha fel let volna csatolva telepítéskor egy nyomtató azt észre se vette volna ? :U

Másik összetett:
    a kdei biztos hogy ott van a dvd-n, a kdei konyvtarba nezz bele, kell ott lenni *hu*txz (vagy tgz) file-nak

new language gomb? nem ertem mire gondolsz...
    ha felrakod a megfelelo kdei csomagot, ki tudod valasztani a kde-ben a magyar nyelvet

Igen ott van a dvd-n a nyelvi csomag, megtaláltam és ekkor jön képbe a " new language gomb vagy install gomb " híánya. Miért nincsenek ilyen gombok a vezérlőpult / nyelvi és terület beállítás ablak alján,hogy egyszerűen a dvd-ről telepíthető legyen ?
    Miért csak a konzolból lehet feltenni ?
    Szóval azt a csomagnevet adtam meg amit találtam .tgz végződéssel és nem rakta fel valamiért. Sajnos nem érteni angolul , plusz még netem sincs, hogy belinkeljem.

a halozat beallitasa meg nagyon egyszeru

Ezt rögtön ki is fogom próbálni. Köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák