Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
a lilonak semmilyen parametert nem kell beallitani, jo az anelkul is
Nem tudtam, gondoltam ez is valami finnyás jószág.

a 'Linux 3'-at meg nem veletlenul irtam, ha ugyanaz lenne mint a sima enter akkor miert mondtam volna?
Meguntad a hülyeségem és kitolásból.

Összetett:
a felbontasod persze hogy nem jo, tegnap mar megbeszeltuk hogy a videokartya driveret kell beallitani.a telepito szerintem teljesen egyszeru, lepesrol lepesre vegigvezet, annyi a kulonbseg egy ubuntu-stilusu telepiteshez kepest, hogy nem grafikus a felulet, es tobb mindenbe beleszolhatsz, de lenyegeben enter-enter az a egész.
Jó jó ,persze enter enter ,de észlelhetné a hardverek környezetét és beállíthatna egy alap konfigurácíót nekik és ha majd nem tetszik a felhasználónak akkor az majd beállítsa magának tetsző módon.
pl. ha fel let volna csatolva telepítéskor egy nyomtató azt észre se vette volna ?
Másik összetett:
a kdei biztos hogy ott van a dvd-n, a kdei konyvtarba nezz bele, kell ott lenni *hu*txz (vagy tgz) file-naknew language gomb? nem ertem mire gondolsz...
ha felrakod a megfelelo kdei csomagot, ki tudod valasztani a kde-ben a magyar nyelvet
Igen ott van a dvd-n a nyelvi csomag, megtaláltam és ekkor jön képbe a " new language gomb vagy install gomb " híánya. Miért nincsenek ilyen gombok a vezérlőpult / nyelvi és terület beállítás ablak alján,hogy egyszerűen a dvd-ről telepíthető legyen ?
Miért csak a konzolból lehet feltenni ?
Szóval azt a csomagnevet adtam meg amit találtam .tgz végződéssel és nem rakta fel valamiért. Sajnos nem érteni angolul , plusz még netem sincs, hogy belinkeljem.a halozat beallitasa meg nagyon egyszeru
Ezt rögtön ki is fogom próbálni. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest