- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Azota megprobaltam ujbol, de mivel a jelenl;egi jelszot nemtudom igy nem engedi megvaltoztatni mert a hibauzenet maradt: ma mar tul sokszor probalkozott...
Van esetleg v.mi non-stop telefonszam (akar angolul is) ahol tudnak segiteni? A normal ugyfelszolgalat nem dolgozik, nekem viszont kellene a hozzaferes meg ma...
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, de a Microsoft account az kulonbozik a Skype accounttol.
Mind2 el volt mentve, de idokozben a telefon lecserelodott a laptop meg kuka lett.Tegnap probaltam, de nem fogadja el a jelszot es ezt meg tetezven ugytunt, h van v.mi napi limit mert kb 5-6 probalkozas utan mar azt a hibauzit kaptam, h a mai napron mar tul sokszor probalkozott, probaljon meg holnap uj jelszot kerni.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseget szeretnek kerni: ma reggel inteztem par telefont kulfoldre. Az egyenlegem elfogyott igy automatikusan feltoltesre kerult (az aktualis hivas sem szakadt meg)
Szoval delelott meg minden rendben volt.Most megint inteztem volna egy hivast, de azt irja, h tiltott fiok. Probaltam 4 szamot fezetekest, mobilt, kulfoldit, de mindre ezt dobja fuggetlenul attol, h laptoprol vagy telefonrol probalom.
Ki es bejelentkezes iletve ujratelepites sem segitett.
Tipp vagy otlet esetleg?
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg kellene... jobban mondva tavsegitseg. Nagyszuloknek sikerult elallitaniuk v.mit a mobilon (Samsung /Android) azota szerintuk csak es kizarolag videohovassal tudnak barmely Skype hivasra valaszolni. Az iPad-en nincs ilyen gondjuk, sot az asztali gepen sem.
Nem tudom elkepzelni, h ez ne v.mi elalitas kovetkezmenye legyen.En nem androidos telefont hasznalok igy erdemben nem tudok segiteni nekik.
Barmi tipp/otlet?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest