- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark (2013) eredmények
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci77
csendes tag
régen javítottam ilyet,emlékszem a boltban olyan műanyag valamiket(gyűrű aminek neki ül a gömb) adtak hozzá,
csuklók ropogtak nekem is,aztán rászedtem magam ,(98-ban drága volt az új) elég babra munka inkább ajánlom a bontót- vagy az újat -
Joci77
csendes tag
én úgy jártam: vettem új gyertyákat meg új madzagokat kb.50 km után nem akart menni
1500-2000 fordulatnál , szaggatott .
hazajöttem és elkezdtem járó motornál leszedni a gyertyákról a vezetékeket. jé a 3as nem ix-el kicsavartam a vadi új mécsest és el van repedve a porcelán de ezt hova viszem reklamálni gyári hibás.. -
Joci77
csendes tag
válasz
Ysthvaan #1279 üzenetére
az ablak...végállás: szedd le a karokat és kapcsold be meg ki ahol megáll akkor rakd vissza tetszés szerin variálható
engem az a vacak int.relé dudliztatott be mert hol volt végállás hol nem és ott állt meg ahol ő akart. végül mérgemben a kapcsoló kar is a kezemben maradt....én holnap a kerekeket tervezem kicserélni felnin van a nyári is..
-
Joci77
csendes tag
volt rá példa hogy volt benne kisállat,meg nagyobb bogár oda kozmálva,mikor kezdett fűteni a motor akkor lehetett csak érezni . hogy (sül a hús)
komának 2 éves ren.grande punto ott is ez a helyzet wazze midha valaki bele rókázott volna de csak akkor csinálja mikor bekapcsolja a fűtést,ja 3 nap alatt lemegy az aksi 0-ra? nem értem utána kell néznem vagy kihalt az aksi vagy valaki lopkodja az áramot
-
Joci77
csendes tag
após valami speciális szerelője szerintem (jó akarója) kiszedte az elosztófejet és mikor vissza rakták akkor elfordították 180 fokkal, de csak úgy jöttem rá mikor az elosztófejet fel lazítottam forgattam jobra balra közben indítóztam a karbiból 30 centis lángot b@szott.
át dugdostam a vezetéket-jé megy. hiába állítottam az ékszíjtárcsát 5-10 fok közé és az elosztófedél alatt van 1 csík ott kell állnia az elosztó kupaknak- arra vezet 1 henger átraktunk a másik kocsiról mindent és úgy sem pöffent 4órát elb@sztam vele míg rájöttem.. -
Joci77
csendes tag
tegnap délután leállítottam este meg be akarom röffenteni semmi.
szikra van,mindegyik ixkrázik, erőssen benzinesek a gyertyák, elosztó fedelet kábelostól a koma kocsijáról tettük át
azzal sem megy. a légszűrő tetejét levéve itt-ott kifelé lőveli a benzint.
nem lett piszkálva semmi rajta az utóbbi időben
mi a f@sz lett vele...? -
Joci77
csendes tag
...érdekes ma reggel -14fok volt 2őt csavart és indult is,bezzeg ha -5 és 0 közt van akkor csak köhög.. nem értem...
-
Joci77
csendes tag
-
Joci77
csendes tag
a favorit az marad... sajnálom eladni
kellett valami amibe befér az egész család + babakocsi stb..
fabia II. -
Joci77
csendes tag
eleinte talán még örültem is (nem szó szerint) mikor valami elromlott,legalább az ember megismerte minden porcikáját a kocsinak. de beleuntam mert max. 2 hetente valamit service-lni kellett,vagy igy vagy úgy ,meg azért csak 94'es de sok kicsi is sokra megy...
aztán úgy döntöttem veszek1 újat .de a favoritot meg sajnálom eladni -
Joci77
csendes tag
nem biztos hogy szabvány csak tapasztalatból írtam
eleinte tesztelgettem 98 oktános lé nagyobb hézag melegebb gyertya (ment is)de most már nem szórakozok vele örülök ha megy...még valami : Ysthvaan-nak a lev.szűrőd nem koszos ? mert túl sok levet szív a motor
mára végeztem jó munkát mindenkinek..
-
Joci77
csendes tag
esetleg ha a tipusát leirod akkor nagyobb az esély hogy tudnak segiteni.
kell a vonalkód,meg a sorozatszám vagy ki kell olvasni az Eprom tartalmat aztán megfejteni vagy generálni másikat)
régen benne voltam a buliban nyakig 5 de aztán jottek a zöld békákvalaki felnyomott... passzoltam mindent.
-
Joci77
csendes tag
a kuplung...hoz
szerintem lehet a kinyomó csapágy is(az is szép hangot tud adni )
nekem egyszer szétrepült és kilyukasztotta a csapágy golyó a blokk oldalát. csapágy,fogaskoszorú és tárcsa csere után meg pár Km. mindig olajfolt volt a kocsi alatt(szét kellett szednem még 1 szer beragasztani a lyukat..
-
Joci77
csendes tag
juj de beindultatok...
-
Joci77
csendes tag
-
Joci77
csendes tag
hiba mentes ünnepeket kívánok mindenkinek
-
Joci77
csendes tag
már a nyáron észrevettem hogy köhög a kicsike hideg indulásnál mintha kihagyna 1 henger
tegnap reggel meg nem volt hajlandó csak 2 henger elinduni,gyors gyertya garnitúra csere
aztán nézegetem a karbi-ra csatlakozó tömlőket.. láss csodát megvan a baj.
fűtés oldalon a karbi alól elmenő tömlő el van repedve ott szívta a levegőtcsere után nem hittem a fülemnek wazze -8 fok ez meg az elsőre elkapja és szép egyenletes 1500 körüli fordulat kicsit büszke voltam magamra
-
-
Joci77
csendes tag
érdekes nekem bírta kb. 4 évig is 110/90w narva kék izzók aztán az egyik kiégett majd ki kellett cserélnem annó 1998 ban 11000 vettem a kettőt majd ugyan ilyet sikerült vennem de csak fehéreket (a nap ba bele lehet nézni de ebbe nem )
a relé megmozdulás az nálam is van odacsapok neki alulról jé már világít is
-
Joci77
csendes tag
lehet hogy már későn írok..bocs
lehet látni hogy volt e vezérlánc csere(pakolásnál új sziló, inbusz csavarok fején is látszik ,hogy volt-e (serviz) ha elindítot mennyire hangos az az oldal + a szelepek milyen hangot adnak (szép egyenletes vagy valami digitális detroit diesel)
ja meg a motor felfüggesztés nél a kasznyi-n nem -e látható törés(horpadások) és az első lámpák és a sárvédő között -nem volt-e megtörve az kocsi eleje
kerék tetejét rángasd meg oldalról be-ki ha nem kopog jók a csapok
meg aztán van egy pár ha kell leírom... -
Joci77
csendes tag
szerintem fel fog menni egy kicsit úgy ahogy mondod . Én amennyit már lekísérleteztem vele fele is sok(a régi kocsin 1988évjárat) aztán jött a manuális szívatás
most ezen a kocsin már nem akarok annyit fúrni faragni de hátha van valakinek valami jó tippje tapasztalata. most inkább parkoló pályára állítottam
nyúzom az újjat -
Joci77
csendes tag
lev. szűrő tetejét leveszed és ott ahol van a karb.vízfűtése+bimetall 3 pluszos csavar fogja.lehet mozdítani jobbra-balra
felülnézetből ahol az egész csatlakozik a karb.ra ott látni 2 a csíkot
(holnap melózom de hétfőn lefotózom ha kell)a régi kocsin kiiktattam az automatikák. egy bowdenes meoldással a kulcs szekrény alá szereltem fel(bicó seb.váltó kar)
érezhetően csökkent a fogyasztás mivel én kapcsoltam be és ki a szivatót -
Joci77
csendes tag
kábelszettet tavaly tavasz elején vettem valami amcsi gyártó a gyertyák meg valami japán(suzukis)
előbb néztem a gyujtás madzagokat meg vannak repedezve mind(megint csere lesz)
fater is mondta : (vegyél vissza a benzinből a szivatót meg állítsd télire akkor megszűnik)
de még mindig hideg startnál vacakol.
érdekes viszont a starter alig fordít valamit s mindjárt röffen a motor -
Joci77
csendes tag
-
Joci77
csendes tag
Ha van csavar akkor valami újat mondasz mert nekem nincs(fotózd már le légyszi ha alkalmad lesz rá) kiváncsi vagyok rá...
storry: Após : gyerek nézd meg már mi van a kocsival mert nem indul, elfordítom a kulcsot nem csinál semmit...
kitolta az utcára és már azt intézte telefonon hogy valaki be húzza,hála istennek pont akkorra értem haza, -
Joci77
csendes tag
Csillag garázsom van jó hideg van éjjel inkább kiveszem az aksit (biztos ami biztos)
hűtővíz az jó sürű (nem jön fel az üvegben a bója) -
Joci77
csendes tag
relé táblán az átkötést nem tujátok hova volt beszúrva ?
-
Joci77
csendes tag
Üdv...
kiszedtem felnyitottam hmm.. SMD (akkor hagyjuk-csere) de a relékontaktus megpiszkálása után ment szépen egy ideig visszament a helyére aztán bedobta az unalmast,
van egy másik is valami old-Tesla de az 3sec után indítja a ciklust
rá aplikáltam az időzítő rendszerére egy pici potit de nem lett jobb hol megy hol nem,olyan érdekes az egész(már ott vagyok ,hogy bele állítom a csákányt)
át kéne alakítani valami (hazai) típus ra, midegy ott az új verda azzal nincs gond... -
Joci77
csendes tag
Mindenkinek boldog karáscsonyt és boldog uj évet kívánok
Nekem bejött: a jézuska hozott egy 1,2 fábia combit.
-
Joci77
csendes tag
na egy cipőben járunk mert már régóta tervezem járom a bontókat de idáig mindig csak töröttet tudtak volna adni (már egyszer teljesen kiszedtem belőle mindent )még az üveget is
festés volt,
a rögzítések első ránézésre ugyanaz - nem kell semmit átalakítani de majdnem mindent kellene cserélni (-sok píz) -
Joci77
csendes tag
köszi szépen.... mert durván számításaim és óra állás szerint 12 Liter volt benne mikor többszöri rányomással 40 liter belement( totál tele) aztán csak néztem hogy hova ment ennyi még a kocsi alá is benéztem
meglepődtem egy kicsit
-
Joci77
csendes tag
megtudná valaki mondani hány literes a favorit benzintankja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Politika
- Star Citizen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SörcsaPH!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest