Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
nem én gépem volt, de rádobtam egy újabb Powerstripet, ami újabb 1 évig jó lesz
-
Adrian Mole
senior tag
Passz. Nekem anno nem volt ilyen problémó SiS videóval (igaz, akkor még win 98-at nyüstöltem...).
Esetleg állítsd vissza a VGA drivert valami generic fajtára (XP saját meghajtó), nézz utánna, hogy milyen fileokat pakol fel a driver, ezeket írtsd ki, aztán újra fel a SiS driver. -
c41r0^
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
alap (CD-n mellékelt) és legújabb...ezekkel próbáltam
sztem nem driverhiba, de amint lesz rá idő, próbálom
egyéb? -
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte alaplap, amin egy förmedvény SiS 651-es integrált VGA van. Legújabb VGA driver felpakolása után is (WinXP SP1a) 60, 70, 72 és 75 Hz frissítést engedélyez (nem aktív a ''meg nem jeleníthető üzemmódok megjelenítése'', tehát nem is tudom azt kapcsolgatni), nekem minimum 100 Hz kell. Valószínűleg megoldódna, ha tudnék monitort telepíteni hozzá, azonban most jön a legfurcsább:
az eszközkezelőben nincs Képernyő, tehát még alapértelmezett monitor-ként sincs felismerve az eszköz. Új hardver hozzáadásánál sem tudok képernyőt/monitort kiválasztani, valószínűleg mindezt azért nem, mert a VGA-n keresztül nem detektálja a Windows a monitort, mint Plug&Play eszközt. Több monitort is dugtam rá, egyikset sem ismeri fel, tehát sztem ez VGA-bug lehet. Próbálkozom majd alaplap BIOS frissítéssel, de arra csak a jövő héten lesz időm. Eleddig egyébként PowerStrippel volt megoldva a probléma, csak lejárt a shareware progi időlimitje. Crack nem lenne gond (
), de minek, ha másképp is meg lehetne oldani. Refreshlock-ot próbáltam még, az sem tudott 75Hz-nél feljebb menni (mindez visszavezethető arra sztem, hogy nincs monitor az eszközkezelőben, és nem is tudok hozzáadni).
Szal majd BIOS frissítés, mert más 5letem nincs...valakinek van?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de minek, ha másképp is meg lehetne oldani. Refreshlock-ot próbáltam még, az sem tudott 75Hz-nél feljebb menni (mindez visszavezethető arra sztem, hogy nincs monitor az eszközkezelőben, és nem is tudok hozzáadni).