- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
nem én gépem volt, de rádobtam egy újabb Powerstripet, ami újabb 1 évig jó lesz
-
Adrian Mole
senior tag
Passz. Nekem anno nem volt ilyen problémó SiS videóval (igaz, akkor még win 98-at nyüstöltem...).
Esetleg állítsd vissza a VGA drivert valami generic fajtára (XP saját meghajtó), nézz utánna, hogy milyen fileokat pakol fel a driver, ezeket írtsd ki, aztán újra fel a SiS driver. -
c41r0^
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
alap (CD-n mellékelt) és legújabb...ezekkel próbáltam
sztem nem driverhiba, de amint lesz rá idő, próbálom
egyéb? -
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte alaplap, amin egy förmedvény SiS 651-es integrált VGA van. Legújabb VGA driver felpakolása után is (WinXP SP1a) 60, 70, 72 és 75 Hz frissítést engedélyez (nem aktív a ''meg nem jeleníthető üzemmódok megjelenítése'', tehát nem is tudom azt kapcsolgatni), nekem minimum 100 Hz kell. Valószínűleg megoldódna, ha tudnék monitort telepíteni hozzá, azonban most jön a legfurcsább:
az eszközkezelőben nincs Képernyő, tehát még alapértelmezett monitor-ként sincs felismerve az eszköz. Új hardver hozzáadásánál sem tudok képernyőt/monitort kiválasztani, valószínűleg mindezt azért nem, mert a VGA-n keresztül nem detektálja a Windows a monitort, mint Plug&Play eszközt. Több monitort is dugtam rá, egyikset sem ismeri fel, tehát sztem ez VGA-bug lehet. Próbálkozom majd alaplap BIOS frissítéssel, de arra csak a jövő héten lesz időm. Eleddig egyébként PowerStrippel volt megoldva a probléma, csak lejárt a shareware progi időlimitje. Crack nem lenne gond (
), de minek, ha másképp is meg lehetne oldani. Refreshlock-ot próbáltam még, az sem tudott 75Hz-nél feljebb menni (mindez visszavezethető arra sztem, hogy nincs monitor az eszközkezelőben, és nem is tudok hozzáadni).
Szal majd BIOS frissítés, mert más 5letem nincs...valakinek van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Peugeot, Citroën topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de minek, ha másképp is meg lehetne oldani. Refreshlock-ot próbáltam még, az sem tudott 75Hz-nél feljebb menni (mindez visszavezethető arra sztem, hogy nincs monitor az eszközkezelőben, és nem is tudok hozzáadni).