Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Autóhifi
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
Nos a múlt héten kész lett a motorom.
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.
A motor nagyon szépen gyorsul, erőteljes, nagyon jó a hangja is, persze vigyáztam rá hogy 1/3 max fél gáznál jobban ne pörgessem a sebességeket. 30-40 km/h közt szokott lenni a max sebességem. Viszont tegnap miután hazaértem a munkából azt vettem észre, hogy kicsit mintha csörögne a henger, pedig eddig egy hangja se volt. Elég forró lett mondjuk a henger mire hazaértem, ebbe a nagy melegben. Hazafele jövet pedig semmi olyat nem tapasztaltam, hogy megragadt volna a dugattyú vagy valami. Ma szétkapom szerintem a hengert aztán megnézem a biztonság kedvéért, hogy nincs-e valami baj. Nem olyan vészes a hang, szinte alig hallani, csak akkor ha közelebb teszi az ember a fejét a blokkhoz. Esetleg ez természetes bejáratás alatt? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Interactive Brokers társalgó
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.