- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
Nos a múlt héten kész lett a motorom.
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.
A motor nagyon szépen gyorsul, erőteljes, nagyon jó a hangja is, persze vigyáztam rá hogy 1/3 max fél gáznál jobban ne pörgessem a sebességeket. 30-40 km/h közt szokott lenni a max sebességem. Viszont tegnap miután hazaértem a munkából azt vettem észre, hogy kicsit mintha csörögne a henger, pedig eddig egy hangja se volt. Elég forró lett mondjuk a henger mire hazaértem, ebbe a nagy melegben. Hazafele jövet pedig semmi olyat nem tapasztaltam, hogy megragadt volna a dugattyú vagy valami. Ma szétkapom szerintem a hengert aztán megnézem a biztonság kedvéért, hogy nincs-e valami baj. Nem olyan vészes a hang, szinte alig hallani, csak akkor ha közelebb teszi az ember a fejét a blokkhoz. Esetleg ez természetes bejáratás alatt? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Windows 11
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.