Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Toshiba notebook topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Halihó.
Látom nem pörög a fórum,nem motoroztok??Ma egy ismerősöm lehozott hozzám egy fellelt állapotú S50-es simsont,itt is hagyta......
Volt benne majdcsak 2liter benzin,de tiszta büdös volt,az első dolgom volt hogy leengedtem,a 2 szűrőböl az egyiket ami a tanknál van kitakaritottam,a másik ami a karbinál van azt ellöktem.
Feltankoltam friss benzinnel,természetesen 1:40-es keveréket használtam,benzincsövet lecseréltem,karburátort kitakarítottam,légszűrőt is kifujkáltam.
Gyertyát kivettem megnéztem a Yamaha DT-mben hogy jó e,kifogástalanul működött vele.A szimón nincs berúgókar mert a tengely szét van kopva,próbáltam rábarkácsolni egyet,de 2-3 rugás után nem jön vissza.
Sajnos szivató sincs rajta,a helye be van dugózva.Próbáltuk sógorommal betolni,nagy nehezen beröffent,de nagyon hamar le is fulladt.
Többször is beindult,2X tudtam vele menni az udvaron 1-1 kört,de nem igazán bírt menni meg fulladt.Mit tudnátok tanácsolni mit próbálgassak állítani rajta vagy mit nézzek meg?
Az oldaldeknit levettem,de a lendkeréknél nem láttam a megszakítót..........a kondit azt megtaláltam.
A karbinál is a levegőcsavart először betekertem teljesen majd 2 fordulatot ki,az alapjárati csavaron meg befelé tekertem sokat,amíg a rugó még nem feszül.Remélem tudtok tippeket adni.
Ja a kipufogó valami rezor féle és olyan tompa hangja van,remélem nincs eldugulva,mondjuk füstöl......
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Futás, futópályák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- Toshiba notebook topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs