- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Halihó.
Látom nem pörög a fórum,nem motoroztok??Ma egy ismerősöm lehozott hozzám egy fellelt állapotú S50-es simsont,itt is hagyta......
Volt benne majdcsak 2liter benzin,de tiszta büdös volt,az első dolgom volt hogy leengedtem,a 2 szűrőböl az egyiket ami a tanknál van kitakaritottam,a másik ami a karbinál van azt ellöktem.
Feltankoltam friss benzinnel,természetesen 1:40-es keveréket használtam,benzincsövet lecseréltem,karburátort kitakarítottam,légszűrőt is kifujkáltam.
Gyertyát kivettem megnéztem a Yamaha DT-mben hogy jó e,kifogástalanul működött vele.A szimón nincs berúgókar mert a tengely szét van kopva,próbáltam rábarkácsolni egyet,de 2-3 rugás után nem jön vissza.
Sajnos szivató sincs rajta,a helye be van dugózva.Próbáltuk sógorommal betolni,nagy nehezen beröffent,de nagyon hamar le is fulladt.
Többször is beindult,2X tudtam vele menni az udvaron 1-1 kört,de nem igazán bírt menni meg fulladt.Mit tudnátok tanácsolni mit próbálgassak állítani rajta vagy mit nézzek meg?
Az oldaldeknit levettem,de a lendkeréknél nem láttam a megszakítót..........a kondit azt megtaláltam.
A karbinál is a levegőcsavart először betekertem teljesen majd 2 fordulatot ki,az alapjárati csavaron meg befelé tekertem sokat,amíg a rugó még nem feszül.Remélem tudtok tippeket adni.
Ja a kipufogó valami rezor féle és olyan tompa hangja van,remélem nincs eldugulva,mondjuk füstöl......
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Windows 11
- Autós kamerák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest