Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Halihó.
Látom nem pörög a fórum,nem motoroztok??Ma egy ismerősöm lehozott hozzám egy fellelt állapotú S50-es simsont,itt is hagyta......
Volt benne majdcsak 2liter benzin,de tiszta büdös volt,az első dolgom volt hogy leengedtem,a 2 szűrőböl az egyiket ami a tanknál van kitakaritottam,a másik ami a karbinál van azt ellöktem.
Feltankoltam friss benzinnel,természetesen 1:40-es keveréket használtam,benzincsövet lecseréltem,karburátort kitakarítottam,légszűrőt is kifujkáltam.
Gyertyát kivettem megnéztem a Yamaha DT-mben hogy jó e,kifogástalanul működött vele.A szimón nincs berúgókar mert a tengely szét van kopva,próbáltam rábarkácsolni egyet,de 2-3 rugás után nem jön vissza.
Sajnos szivató sincs rajta,a helye be van dugózva.Próbáltuk sógorommal betolni,nagy nehezen beröffent,de nagyon hamar le is fulladt.
Többször is beindult,2X tudtam vele menni az udvaron 1-1 kört,de nem igazán bírt menni meg fulladt.Mit tudnátok tanácsolni mit próbálgassak állítani rajta vagy mit nézzek meg?
Az oldaldeknit levettem,de a lendkeréknél nem láttam a megszakítót..........a kondit azt megtaláltam.
A karbinál is a levegőcsavart először betekertem teljesen majd 2 fordulatot ki,az alapjárati csavaron meg befelé tekertem sokat,amíg a rugó még nem feszül.Remélem tudtok tippeket adni.
Ja a kipufogó valami rezor féle és olyan tompa hangja van,remélem nincs eldugulva,mondjuk füstöl......
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest