Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
N51S-em van.
3 liter a fogyasztása +-2-3 deci.Az utánam hozzá szólónak van némi igazsága,de az ő írásából hallatszik az hogy az ő motorja rossz,és szerinte a másiké sem lehet jó!!!

A mi városkánkban elég sokan járkálnak Simsonnal,és jópárat ismerek is,de nem sok panaszkodik vele hogy ilyen meg olyan sz.r,meg mindig szereli.

Akkor az én városomban van az az 5% akiknek jó a motorja,és a többi 95% szétszóródott a városban akinek sz.r??

Én tényleg úgy használom hogy reggel 1-et rárúgok,és megyek vele dolgozni,hazafelé szintén 1 rúgásra indul,és 100-ból ha 1x kell rárúgni 2-őt.

Igaz hidegindításnál az alapjárat kicsit magasabb a kelleténél,de ez 1-2 perc vagy 4-500 méter,olyan mintha automata szivatós lenne.
A tankolást én úgy oldom meg,hogy 5 literes kannába tankolok,és töltök hozzá olajat,nem nagy ördöngősség,de nálunk a kúton meg is tankolják,bekeverik ha igényt tartok rá,szerintem máshol is.....
Az utángyártott alkatrészek tényleg nem a legjobb minőségűek,de lehet beszerezni jobbat is,és ha nem öli az ember nagyon sokáig jó,mint minden más is.
Karburátort is csak akkor kell takarítani,ha a tömítés nem jó...........

A te döntésed hogy mit veszel,simsont vagy akár robogót,de a robogónál is meg vannak ugyan ezek a hibalehetőségek,csak abba vannak sokkal újabbak,megbízhatóbbak is,de azoknak már ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest