- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
N51S-em van.
3 liter a fogyasztása +-2-3 deci.Az utánam hozzá szólónak van némi igazsága,de az ő írásából hallatszik az hogy az ő motorja rossz,és szerinte a másiké sem lehet jó!!!

A mi városkánkban elég sokan járkálnak Simsonnal,és jópárat ismerek is,de nem sok panaszkodik vele hogy ilyen meg olyan sz.r,meg mindig szereli.

Akkor az én városomban van az az 5% akiknek jó a motorja,és a többi 95% szétszóródott a városban akinek sz.r??

Én tényleg úgy használom hogy reggel 1-et rárúgok,és megyek vele dolgozni,hazafelé szintén 1 rúgásra indul,és 100-ból ha 1x kell rárúgni 2-őt.

Igaz hidegindításnál az alapjárat kicsit magasabb a kelleténél,de ez 1-2 perc vagy 4-500 méter,olyan mintha automata szivatós lenne.
A tankolást én úgy oldom meg,hogy 5 literes kannába tankolok,és töltök hozzá olajat,nem nagy ördöngősség,de nálunk a kúton meg is tankolják,bekeverik ha igényt tartok rá,szerintem máshol is.....
Az utángyártott alkatrészek tényleg nem a legjobb minőségűek,de lehet beszerezni jobbat is,és ha nem öli az ember nagyon sokáig jó,mint minden más is.
Karburátort is csak akkor kell takarítani,ha a tömítés nem jó...........

A te döntésed hogy mit veszel,simsont vagy akár robogót,de a robogónál is meg vannak ugyan ezek a hibalehetőségek,csak abba vannak sokkal újabbak,megbízhatóbbak is,de azoknak már ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Arena Breakout: Infinite
- Energiaital topic
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Honor 200 pro
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest