Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Kockáztattam,mert a csávót csak 8000$-ért támasztottam fel,és sikerült,jah,mostmeg már az egész família él,és virul!!
Csak annyi a gáz,hogy amikor a pasi meghalt,(a volt férje,akitől 2 gyereke van a csajnak)és azt(mivel elpusztítottam,mert megöregedett),a nőnek még volt 10 napja,és addig összehoztam a munkatársával..
Nah,és volt randi is,eljegyezték egymást,és hát mivel feltámasztottam a pasit,kíváncsi voltam,mit szól a randi-s virágra,hát ne tudd meg,elkezdett sírni,hogy megcsalta őt a felesége egy másik pasival,és nagyon mérges lett rá,persze volt egy kis etye-pegye,és mostmár nem annyira mérges a pasi..,ezzel meg lehet győzni,ráadáskén a csajnak gyereke is van attól a bizonyos munkatársól,mivel nem gondoltam volna,hogy fel fogom támasztani a volt férjét,aki ma már a férje,mert megkértem újból a kezét..,de nem akartam,hogy egy fedél alatt lakjon a volt pasija,meg annak a gyereke(a gyerek a csajé is,de nem akarom,hogy a volt férje azt higgye,hogy újból meg akarom csalni őt...),ezért kiköltöztettem őket a házból..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Arena Breakout: Infinite
- Samsung kuponkunyeráló
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- darkFlash CF8 Pro
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest