Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hááát... a körpályán mentem 1 futamot , de a start nekem ott gázos, le is maradtam. Aztán bementem a kisebbik palatovval laguna secába, gondoltam, javítok, amíg a PC-m bírja a játékot, és mindössze bő 2 másodperc a hátrány, igen örülök neki 15 nappal a vége előtt. Tetszett ez a Palatov. Az új credit rendszer viszont nem jön be. Álmodozni jó, én azt szerettem volna, hogy az oval pálya 5 credit, a többi pálya több , de az oval csökkent, bőven kevesebbnek tűnik a nyeremény, mert az is... Ez egy szívfájdalom, meg elvileg bugos is kicsit a100 körös futam, ugyanis az időmérőre valaki nem kapta meg a creditet, DE: máris kivizsgálják, 24/7 online van valami nagyfőnök.
Hát mondom, király
Egyik nagyfőnök mondta, hoyg iracing, mittduomán , meg motorozott is laguna secában élőben, és naná, hogy a simraceway modellezése a legfaszább. A daytona is fasza, dobbantós, alattomos a kanyarban, a kérdés az: kéne agresszíven rázkódni a kormányomnak akkor...? (honnan is tudhatnám, ha kerékpáros vagyok)
itt vannak az ő tippjeik a controller beállításokhoz: http://community.simraceway.com/index.php/forum/4-controller-setup-guides/ Állítsam be így? De a magyarok miért nem így állítják be? Ha így állítom be, miért nem jó nekem? Vannak ám kérdéseim...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Filmvilág
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest