- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Azt is mindenki másképp csinálja. Megmondom őszintén steering lock ide-oda, nekem nem jött be a 900 fokos elfordulás, magas SL-al sem. Az ellenkormányzásoknál totál nem éreztem mennyit kell tekernem, és mindig csak tekertem, csak tekertem, míg át nem csapott az autó abba az irányba amerre tekertem...

Nem csak én vagyok ezzel így, ezért én és a haveri köröm most az 500-520 körülivel nyomjuk. Ezt még mondjuk át lehet fogni/tekerni anélkül hogy le kéne venni a kezünket (na jó kis túlzással
) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson.