- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
elég jól lehet menni a géppel, végre egy versenyautó van a kezemben, eddig egyet se próbálhattam ki. Megvenni nem fogom tudni, 1000 creditem van, de nem is baj, gyújtök kicsit, nem verem el azonnal.
Gondolkodtam, hogy ha nem neveznek be sokan az utcai MP412-C-s futamba, akkor az utolsó napon megveszem az autót, és hátha bekerülök az első 50-be egy kis dollárért. A hétvégi futamokban hátha részt tudok venni, abba jó lenne a valós lóvé. Kicsit zavar, hogy még az advanced futamokban is lehet egy kis segítséget bekapcsolni, azt hittem, ott maximum a kuplungot lehet csak, de lehet többet is
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest