Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Mr.White
üzenetére
Közlekedési, eü problémám nekem sincs, a bűnözés is elviselhető (bár azt folyamatosan mondják a városházán), de a szennyezéssel nehezen bírok. A légszennyezés az hagyján (igaz, a nagy része kimegy, főleg felétek
), de a talajszennyezésem durva és nem nagyon jöttem még rá, mi szünteti meg hatéjonyan (hiába, a bányászat és a fémgyártás már csak ilyan...). Az az érdekes viszont, hogy ott is nagy a talajszennyezés, ahol ilyen nincs is: pl a városi sugárutak alatt, ami gyk az első perctől ott van. Kisérletezem a felszámolásával, de ha valakinek van rá jó megoldása szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztrofotózás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- PlayStation 4
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de a talajszennyezésem durva és nem nagyon jöttem még rá, mi szünteti meg hatéjonyan (hiába, a bányászat és a fémgyártás már csak ilyan...). Az az érdekes viszont, hogy ott is nagy a talajszennyezés, ahol ilyen nincs is: pl a városi sugárutak alatt, ami gyk az első perctől ott van. Kisérletezem a felszámolásával, de ha valakinek van rá jó megoldása szívesen veszem.