- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
atus
senior tag
Épp ez benne a rettenetes. Én is imádom a szénszálat, egyszerűen gyönyörű. Az SGI-t is imádom, csak nem tudom melyiket jobban. Ez a modderek gyöngye meg ezt a két dolgot ötvözte lenyűgözően, igaz, hogy eltakarva a szénszál legnagyobb részét. Akit érdekel, az úgyis vet egy pillantást a hátuljára miután összeszedte a gép eleje láttán elvesztett önbecsülését, és újból elcsodálkozik a céltalan (de hatásos) pénzszóráson.
Nem akartam mind a 13 oldalt belinkelni, aki szemfüles, az felfedezi a többi oldalt is, aki meg nem az nem modderkedjen... -
atus
senior tag
Azt hiszem fogom a dekopírfűrészem, és elvonulok valami jó messzi kolostorba. Most ezek után mi újat, jobbat lehet kitalálni? :O:O:O:O
Überf@sza, kibalegjobb, legistencsászárabb casemod:
[L]http://mashie.glassbil.net/casemods/oenone13.htm[/L]
SGI r00lz
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest