Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az exe hibádhoz annyi ötletem lenne, hogy próbálj lefuttatni egy takarító programot. CCleaner, Advanced System Care stb.. Nekem régebben,volt amikor megoldotta. Ahogy tapasztaltam, szinte mindig valami program vagy driver összeakadása okozza. Avagy a gépen levő szemét fájlok.
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Szerencsére Nekem nem csinált "exe működése leáll" hibát sohasem.
Egyedül a BF4 ami "buzul" össze vissza.. Na de az meg azért mert egy kupac ****a
Azt nem értem, miért ennyire kihalt ez a topik meg az sg-s megfelelöje is..
Pedig egy nagyon jó kis versenyzős gamma. Nem az a "4 gombbal terelem 300al a kanyarban" stilus. Megpróbálhatok írni Neki egy pm-et hátha emlékszik még 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyedül a BF4 ami "buzul" össze vissza.. Na de az meg azért mert egy kupac ****a
Azt nem értem, miért ennyire kihalt ez a topik meg az sg-s megfelelöje is..
Pedig egy nagyon jó kis versenyzős gamma. Nem az a "4 gombbal terelem 300al a kanyarban" stilus. Megpróbálhatok írni Neki egy pm-et hátha emlékszik még