Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Hogy mennyit tudtok írni
.AthlonXP: Nekem Full Damage-on van és még se volt eddig gumielfüstölés és motorleégés
.zuchy: Engem még nem fizettek le
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.Nálam uninstall lett tegnap.Komolyan mondom még nem volt olyan játék amit ennyi idő alatt töröltem volna
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.