Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Hogy mennyit tudtok írni
.AthlonXP: Nekem Full Damage-on van és még se volt eddig gumielfüstölés és motorleégés
.zuchy: Engem még nem fizettek le
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.Nálam uninstall lett tegnap.Komolyan mondom még nem volt olyan játék amit ennyi idő alatt töröltem volna
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
.
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.