Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
5 percre kipróbáltam gran turismo4 után, de ennyi is volt a shift2-s pályafutásom
az első rész szvsz. sokkal jobb (habár abban is idegelt, hogy egyszerűen akármennyivel próbálok kanyart beszedni, csúszik a gép azonnal), szebb is volt és nem rángatózott idegbeteg módjára... 1280x1024-ben az adatlapomon levő konfiggal majdnem max. részletességgel teljesen folyamatos volt és be sem reccent... ez meg rángat, mint a bolond és még ráadásul csúnya is... a plusz: beállítottam a grafikát (pár restart közben, mert az kell és közben nézhettem a hülye videók egy részét is) be próbáltam konfigolni rá a logitech dual action-t és a menü valami borzalom: backspace=back, shift=enter, aztán u-i/j-k gombokkal lehet lapozgatni
egy jó nagy konzolport lett a játék... az irányítás meg sajnos nem sokat javult... inkább visszaültem gt4-ezni... grafikát leszámítva mindenben sokkal jobb az a játék 
Új hozzászólás Aktív témák

- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az első rész szvsz. sokkal jobb (habár abban is idegelt, hogy egyszerűen akármennyivel próbálok kanyart beszedni, csúszik a gép azonnal), szebb is volt és nem rángatózott idegbeteg módjára... 1280x1024-ben az adatlapomon levő konfiggal majdnem max. részletességgel teljesen folyamatos volt és be sem reccent... ez meg rángat, mint a bolond és még ráadásul csúnya is... a plusz: beállítottam a grafikát (pár restart közben, mert az kell és közben nézhettem a hülye videók egy részét is) be próbáltam konfigolni rá a logitech dual action-t és a menü valami borzalom: backspace=back, shift=enter, aztán u-i/j-k gombokkal lehet lapozgatni
egy jó nagy konzolport lett a játék... az irányítás meg sajnos nem sokat javult... inkább visszaültem gt4-ezni... grafikát leszámítva mindenben sokkal jobb az a játék