Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Toltam tegnap elég sokat online. Van egy érdekes megfigyelésem, az autók valami hihetetlen könnyen pördülnek meg a tengelyük között. Valószínűleg single playerben is hasonlóan van, csak ott talán ritkábbak az összeakadások. Azt vettem észre, hogyha a kocsim elejéhez, hátuljához akár kicsit is hozzáér valaki, már pördülök meg. Mintha nem is lenne súlya az autónak. A versenytársaknál ugyanezt látom, egy vehemensebb rajt után mintha valami szürreális autó-balett előadást látnék, mindenhol egyhelyben pörgő kocsik vannak

A shift1-ben nem ilyen volt. Most ez valamilyen beállítás kérdése (én a legtöbb rásegítést kikapcsoltam), vagy egyszerűen ilyen a játék fizikája? És ez mennyire élethű? (mert lehet hogy az életben is pont ilyen, nem tudom
).
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest