Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Eddig csak agybajt kaptam tőle.
Grafikával különösebb bajom nem lenne (igen, szerintem is "szebb" volt az első része), az viszont, hogy néha úgy beszaggat, hogy alig lehet az autót irányítani rettentően zavar. Ez leginkább azokon a pályákon fordul elő ahol helikopter, léghajó és egyéb teljesen feleslegesbaromságoklátványelemek találhatók.
A drifttől csak még idegesebb leszek, amúgy sem szeretem de eddig legalább meg lehetett csinálni. Most van egy csomó olyan verseny amit (szinte) lehetetlen megcsinálni még a legkönnyebb nehézségi szinten is.
Az AI és a fizika csodálatos, nincs is annál jobb mint amikor a füvön gyorsabban megy az ellenfél mint én aszfalton.
És végül az aktuális kedvencem. Japán retró liga, Ebisu Circ. Short, 5.helyről indulok a kanyarból, előzni lehetetlen, tök mindegy, hogy milyen autóval vagyok a hetedik helyezésnél jobbat nem tudtam még produkálni. Lehet, hogy én vagyok a béna de ettől még szerintem nem úgy kéne bevenni a kanyarokat mintha valami kötött pályán haladnának.Ha tehetném már rég széttörtem volna a lemezt de mivel nem az enyém így inkább nem teszem.
Remélem hamarosan jön egy patch ami orvosolni fogja a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest