- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be
).Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.
Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Synology NAS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).