Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most hogy kicsit többet tudtam tolni vele, azt mondom, nem lett ez rossz.
Nem egy GTR, ezt aláírom, de az első részhez képest mindenképp fejlődés. A kanyarban végre nem folyton a seggét tolja kifele, hanem túrja az orrát, ha úgy esek be. A futómű kissé szerintem túlzottra sikerült, sokszor nagyon billeg, és úgy érezni, hogy emiatt nem akar arra menni, amerre szeretném. Még az elején vagyok, tuning sincs nagyon a verdán, úgyhogy kíváncsi leszek, később feszesedik-e a futómű. Pár dolgot azért már ráaggattam a seat-ra, és azért látszik, hogy van hatása. Szerintem jobban kijön, mint az 1-nél. A hangja is más lett.Megforgatni én sem tudtam az Astont, pedig a szintén nem épp szimulátor TDU2-ben is úgy megforog egy gázfröccsre, hogy öröm nézni. Ez mindenképp hiba. Viszont a sokak által emlegetett taknyon csúszás szerintem nem annyira vészes, mint pár embertől olvastam.
Szoszo, szerintem el lehet szórakozni vele, aki meg kemény szimulátorra vágyik, ott a GTR széria. Nálam is állandó lakó a gépen

Egyébként van egy tippem a Shift 3-ra. Fogja magát az EA, és bérelje fel a GTR-es srácokat. Írassák meg velük a fizikát, aztán rakjanak köré egy játékmenetet, csináljanak normális grafikát, hozzák vissza az NFSU testreszabási lehetőségeit, hagyjanak ennyi beállítási opciót a kocsikhoz, mint most, és jöhet a kiadás.
A simbin csapat meg fogja a valag pénzt, amit kapnak a fizikáért, csinálják meg a következő GT szériaversenyt, aztán azt is lehet kiadni.
Így mindenki jól jár, beleértve a felhasználókat is, hisz kapnánk 2 eltérő "témájú" szimulátort
Na de beleér az ujjam a bilibe..

Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest