- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
válasz
ponti_ak #4256 üzenetére
Az AT-ból csak ajánlatot kaptam, a következő szállítmánnyal kérek egy darabot mutatóba. Sosem volt a fejemen, bár úgy tudom a top2-ben van hangzás terén, és a stúdió cuccai a legdrágábbak közé tartoznak a Beyerdynamics és a régebbi AKG-k mellett (dobmikrofonok, énekmikrofonok).
Az AKG-ról tesztet inkább nem teszek fel, az Palee kolléga asztala, bár szerintem tök ugyanaz a fajta modell van nálunk, így bár gondoltam nagy felbontású képekre, fölöslegesnek tartom. A BOSEról még annyit, hogy mivel tényleg drága, szívesen bevállalom, hogy összegyűlünk páran, és meghallgatjátok, megnézitek. Boltban úgysem láttok ilyet (én sem láttam még sehol).
Egyébként teszek majd fel updatet, ha megkapom a választ a BOSE-tól, mivel úgy néz ki, több ráncfelvarráson is átesett a modell, és szeretném megelőzni a kétkedőket, és a cuccot hamisnak tartó megszólalásokat. Még annyit, hogy ha a külső csomagolást nézem, picit fakó az egész, és ez nyugtalanított egy darabig, aztán végülis megírták a BOSE-tól, hogy előfordul, hogy a külsőre nem 100%-os darabok nem kerülnek hivatalos forgalmazásba, hanem outleteknek és kiállítani adják el őket. Éppen ezért lehet regelni a BOSE honlapon, és emiatt kétségem sincs afelől, hogy eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest