Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Kamisama
tag
-
Kamisama
tag
Figyelj megéri, hidd el érdemes rá áldozni!! {Bocsika a Sennheiser tulajoktól] Ha megveszel egy olcsót és kipróbálod lehet hogy csak akkor jössz rá hogy igazam volt. AZ mp3 lejátszód meg nem ér semmit egy jó füles nélkül.
Menj el egy Media Marktba -én is ott vettem- nézegess körül de ne az olcsók között, ha már veszel egy 5öst áldozz rá minimum. Az olcsóbbaknak könnyeben törik a vezetékük is.
[Szerkesztve] -
Kamisama
tag
Hmmm...nemtom miért olyan felkapott ez a Sennheiser fejhallgató. Ráadásul az ára sem vmi biztató, inkább vmi alsókategóriás termékre utal. Én szem szerint fejhallgató mániákus vagyok, szal már kipróbálta ezt azt. Most egy Sony Ultra Bass fülesem van 9-10k között ingadozik az ára, de garantált minőség, már csak a vezeték vastagságából is látszik hogy nem egy szokványos. Ajánlom mindenkinek, nagyon kényelmes és iszonyat jól szól, kicsit sem recseg, pedig hifin is hallgattam már a körülményeknek megfelelő hangerővel. Aki nem sajnálja rá a pénzt, az nem fog benne csalódni.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest