Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@reeo

aktív tag

LOGOUT blog (1)

válasz paatrick #1 üzenetére

Esetemben windows+firefox az A gépen van, a qBittorrent a B szerveren, így ez nem működne nálam amit írtál. (plusz ilyenkor a firefox letöltés előzményekben ott marad törlésig nálad ha jól sejtem)
    Mivel DDNS címmel konfiguráltam, így bármikor, bárhonnan el tudom indítani a letöltéseket, nem kell egy hálózaton sem lenni a 2 gépnek. Ha véletlenül olyan torrentet akarok letölteni aminél ki kell választanom mit szedjen le, akkor vagy átküldöm így és a gui-t megnyitva szelektálok, vagy eleve a GUI-n keresztül töltöm fel a fájlt, de ilyen évente 2x van kb. Van ennél sokkal sokkal okosabb, összetettebb addon is, ahol több szervert is lehet kezelni és tudja pont ezt is (egy plusz lépcsővel :) ), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet

• paatrick

őstag

Én nem igazán értem mire való ez. Linux Mint+Firefox+qbittorent: katt a torrent linkre (firefoxban ha beállítod hogy alapértelmezetten a .torrentet a qbittorenttel nyissa meg akkor egyből átdob oda) feljön a qbittorrent letöltőablak, ahol ugyanúgy választhatsz a mentési helyeid közül mappát (ubuntu, kali, movies, series a példádban). Majd OK és kezdi a letöltést.
    Ez 2 vagy 3 kattintás ha másik helyet kell választani.

A leírt módszeredben ez fix 2 kattintás cserébe elveszted a lehetőséget hogy kijelöld mit akarsz a torrent tartalmából letölteni, mert ha jól értem ez az egészet indítja egyből.

Új hozzászólás Aktív témák