Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM5
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetemben windows+firefox az A gépen van, a qBittorrent a B szerveren, így ez nem működne nálam amit írtál. (plusz ilyenkor a firefox letöltés előzményekben ott marad törlésig nálad ha jól sejtem)
Mivel DDNS címmel konfiguráltam, így bármikor, bárhonnan el tudom indítani a letöltéseket, nem kell egy hálózaton sem lenni a 2 gépnek. Ha véletlenül olyan torrentet akarok letölteni aminél ki kell választanom mit szedjen le, akkor vagy átküldöm így és a gui-t megnyitva szelektálok, vagy eleve a GUI-n keresztül töltöm fel a fájlt, de ilyen évente 2x van kb. Van ennél sokkal sokkal okosabb, összetettebb addon is, ahol több szervert is lehet kezelni és tudja pont ezt is (egy plusz lépcsővel
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Seed szerver topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Tőzsde és gazdaság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet