Hirdetés
Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
23500 HUF volt az IS7, 32000 meg a P4 2.4, de ha pontosan szeretnéd tudni rövidesen megérdeklődöm az illetékestől. Volt valami RAM beszámítás, 5x4200 HUF - ért, de az annyit jelentett, hogy 2500 HUF-ot kellett fizetnie a lapért és gondolom a processzor ára érdekelne jobban :) Arról csak annyit tudok, hogy normális kiskerben vette, valahol Gyálon(???), de ez nem bizti.
-
Beck18
tag
Nekem se volt még amd-m, de most is inkább hónapokat spóroltam hogy intelem legyen. Nem tom mér van ez eccerüen jobban tetszik és kész (MSI Neo2 lapba eccerüen beleestem:B ). Soha nem szólom le az amd-t, haverom pl. azt vett, ma meg is nézem:DD, viszont amilyen teszteket olvastam az azonos kategóriában szereplő amd-intel gépek esetén azért az intel jobb volt összességében. Azonban nem véletlenül van manapság egyre több és több amd-s gép a háztartásokban ezen elgondolkodhatna az intel is .. javaslok árcsökkentést:))
ja, ezt nem válaszként akartam írni, csak úgy benyőgtem és odaklikkeltek:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Arc Raiders
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest