Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Hi, mint nekem most! Szal ezzel vitatkoznék 333, 400 mhz-n mellik a gyorsabb! 266,333,400 között teljesítményben nincs nagy különbség! Ezen én is csodálkoztam, de egy teszt ebben meggyőzőtt! A lényeg a szinkron 1:1 vagy aszinkron (5:4, 3:2) szavacskákban rejlik! Nem azért váltunk ramot 333->400-ra mert gyorsabb a memória, hanem a fsb miatt! Tuning...
-
Gorneck
legenda
Már párszor leírtam, ha
van lóvé akkor INTEL
nincs lóvé AMD
Az inteles rendszerek stabilabbak mind szoftveresen, mind hardveresen! Az Amd-nél ki kell fogni a konfigot, mert egy jól működő Amd-s rendszernek nincs párja játékba, egy intelesnek igen bele kell nyúlnia a pénztárcájába, hogy jobb legyen! -
Gorneck
legenda
Azt sem értem minek ez a vita! 40-50k-ból épkézláb konfigot csak amd-ből lehet kihozni!!!
-
Gorneck
legenda
Öhh nem csak prociról és alaplapról volt szó? Mert amit felsoroltál az nem 40k!
Egyébként nem is értem ezt az egészet akinek van pénze az vegyen Intelt akinek nincs Amd-t! Ár/teljesítmény=Amd!
Az igaz én csak képen láttam Amd-t, de mikor adják ki 3200+ fölötti procikat? 3400+, 3600+...stb vagy megszakadt ez a vonal! Az fx-ekhez új alaplap kell vagy bele fog menni a pl Nf7-esbe is? Amd-hez nem értek!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest