Új hozzászólás Aktív témák
-
Shomci
tag
törölhetö, hibat megtalaltam: leegett az alaplap...
-
Shomci
tag
sziasztok!
remélem jó helyre nyitom a témát, ha nem, kérem az adminokat a megfelelő helyre helyezzék át.
Tehát adott a egy HP ep7122 használt projektor.
kb 800 órat ment eddig élete során (elvileg low módban 4000-t tudnia kellene - hacsak nem cseszett át akitől vettem és nem "tekerte" vissza a számlálót...)
plafonra van szerelve, nem takarja semmi a venti nyilásokat stb.tegnap kikapcsoltam kb 1 óra működes után, és a piros (hőmérséklet jelző) nekiállt villogni, és nem is kapcsolt vissza.
kerestem neten, hogy mi lehet, a fenti linken meg is találtam, hogy kb fél órát kell pihentetni.
na én egész éjjel pihentettem (ki is húztam), és ma bekapcsoláskor megint elkezdett villogni, és nem kapcsolódik be.Aki esetleg hozzáértő, szerintetek mi lehet a baj?
Házilag orvosolható (tudom is én vmi hard reset ilyesmi) vagy vinni kell valahova, ha igen, hova?Fontos lenne!
köszi,
Soma
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PLC programozás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Las Vegasban hazárdírozhat a Tesla Robotaxi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest