- OnePlus Pad 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
- 

philoxenia MODERÁTOR A továbbiakban itt kérdezz, ezt zárom! 
- 

Lenry félisten nekem egy kicsit többet. 
 0x124-es hiba - döglődő hardver
- 

Gubberx csendes tag Üdv! Ezt a hibát kapom folyamatosan akár desktopon is pár perc elteltével: A hiba úgy jelentkezik hogy vagy csak kikapcsol a monitor no signal üzenettel és nem lehet visszahozni vagy a videókártya illesztőprogram omlik össze és áll helyre majd pár perc után jön a no signal. A gépem: E8400, 2x2GB DD3 kingston ram, HD6850 vga, asus p5kc alaplap, a táp pedig egy 550w fsp hexa. Próbáltam a drivert teljesen lepucolni driver sweperrel és újra tenni, de a hiba ugyanúgy előjön. Most egy csere vga van a gépben egy HD3450-es amivel teljesen stabil és jól működik minden. A problémám az lenne hogy a vga-m még garanciális de a szervízben közölték hogy náluk tökéletesen működik és nem találnak hibát rajta, így tanácstalan vagyok hogy mivel próbálkozzam még és merre keressem a hibát ha az eredeti vga-m elvileg hibátlan. 
 Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni!
Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest