- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A továbbiakban itt kérdezz, ezt zárom!
-
Lenry
félisten
nekem egy kicsit többet.
0x124-es hiba - döglődő hardver -
Gubberx
csendes tag
Üdv!
Ezt a hibát kapom folyamatosan akár desktopon is pár perc elteltével:
A hiba úgy jelentkezik hogy vagy csak kikapcsol a monitor no signal üzenettel és nem lehet visszahozni vagy a videókártya illesztőprogram omlik össze és áll helyre majd pár perc után jön a no signal.
A gépem: E8400, 2x2GB DD3 kingston ram, HD6850 vga, asus p5kc alaplap, a táp pedig egy 550w fsp hexa. Próbáltam a drivert teljesen lepucolni driver sweperrel és újra tenni, de a hiba ugyanúgy előjön. Most egy csere vga van a gépben egy HD3450-es amivel teljesen stabil és jól működik minden. A problémám az lenne hogy a vga-m még garanciális de a szervízben közölték hogy náluk tökéletesen működik és nem találnak hibát rajta, így tanácstalan vagyok hogy mivel próbálkozzam még és merre keressem a hibát ha az eredeti vga-m elvileg hibátlan.
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi