Legfrissebb anyagok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Darkn3ss
csendes tag
Hello!
Vuk! Nekem sem akart menni a kartyam eloszor XP alatt, nem tudtam meg csak telepiteni sem normaliasan. Valoszinuleg az lesz a baj, hogy fel vannak telepitve dolgok amik akadalyozzak a Tuner telepitest. Lehet gond service pack is, vagy codec-ek, vagy egyeb mas ami a registry-ben talalhato es szivatja a tuner drivereket. Nekem a megoldas az volt, hogy feltettem ujbol (format c:) az XP-t es a szuz XP-re feltelepitettem a tuner kartyat, majd ezek utan az egyeb marhasagokat. AZota teljesen rendben van a kartya. Probalkozz...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest